Folia do laminowania

Folie opakowaniowe
Folia do laminowania

Folia polietylenowa stosowana do produkcji laminatów przeznaczonych do pakowania mrożonek (owoce, warzywa, mięso, wędliny, frytki), bądź innych produktów spożywczych i przemysłowych, pozwala na połączenie wysokich walorów estetycznych z dużą efektywnością kosztową.

Nowość! Folia do laminowania Nowej Generacji

Dzięki zmodyfikowanej recepturze posiada doskonałe właściwości: wysokie parametry optyczne i estetyczne powierzchni, wysoką odporność na przebicie, wysoką sztywność, znakomite parametry wytrzymałościowe.

Folia do laminowania typu PEEL

Posiada właściwości zapewniające łatwe otwieranie zapakowanego produktu.

Standardowe parametry:

Rodzaj folii Szerokość folii
[mm]
Grubość folii
[mm]
Kolor
* na życzenie Klienta
Folia standardowa do laminacji max do 2400 0,02 – 0,2 transparent, biały, *
Folie do laminacji Nowej Generacji max do 2400 0,02 – 0,2 transparent, biały, *
Folie do laminacji typu Peel max do 2400 0,05, * transparent, biały, złoty, *


created by: projekty-online.pl